Caută
Close this search box.

Echipa de Conducere

Consiliul de Administrație

Mihai
CAUNII

Președinte CA

De peste 30 de ani este un lider important al Electromontaj, un liant între generații cu un rol esențial în dinamica companiei.

În cadrul Electromontaj a coordonat activitatea economică a sucursalelor, atât în țară, cât și în străinătate, și a devenit Vicepreședinte Coordonator al activității economice, iar în 2015 a fost numit Președinte al Consiliului de Administrație.  Este absolvent al Facultății de Finanțe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice București, cu experiență de Auditor și Expert Contabil.

Ionuț-Dragoș
BÎLTEANU

Vicepreședinte CA

Ionuț Bîlteanu s-a alăturat Consiliului de Administrație Electromontaj în august 2020.

Are o experiență de peste 12 ani atât în zona de management, finanțe și contabilitate, negocieri, M&A, în companii precum Azuga Turism, Kreston International, H4L Development, cât și în roluri de Președinte și/sau Board Member pentru diverse companii: Romenergo, Industrial Energy, Azuga Turism, h4l Development, Iproeb.

În ceea ce privește studiile, pe lângă Licența în Economie și Afaceri Internaționale, Masterul în Managementul Riscului în Afaceri Internaționale, este absolvent al Executive MBA din cadrul Asebuss Business School, în parteneriat cu Kennesaw State University Atlanta, US.

Nicolae
GHERGUȘ

Membru CA

Nicolae Gherguș este Membru al Consiliului de Administrație Electromontaj începând din aprilie 2020.

De-a lungul carierei de peste 25 de ani a acumulat o vastă experiență în managementul investițiilor, serviciilor financiare și a piețelor de capital, derulând numeroase operațiuni de listare/delistare de companii, IPO’s, SPO’s, Tender Offers, în calitate de CEO sau Board Member în companii precum: Active International, Confident Invest, BRK Financial Group. De asemenea, a fost parte mai bine de 10 ani din Comitetul Director al Asociației Brokerilor din România.

Este absolvent al Universității Politehnica din București și al unui Master în Finanțe Cantitative din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Ciprian
LĂDUNCĂ

Membru CA

Ciprian Lăduncă este Membru al Consiliului de Administrație Electromontaj începând din august 2020.

Ciprian, director ne-executiv independent pentru diverse instituții cu activitate globală, organizații non-profit și companii din sectorul privat și public, are o experiență vastă în sectorul financiar, de-al lungul celor peste 25 de ani de carieră ocupând atât roluri de director executiv, cât si de director ne-executiv. Experiența sa include sectoare precum: asigurări, fonduri de pensii, fonduri de investiții, construcții și energie.

În prezent este Managing Partner LCL Advisory și membru în diverse consilii de administrație. Ciprian a absolvit ASE, este Expert Contabil și certificat de diverse instituții internaționale în domeniul serviciilor financiare și guvernanței corporative.

Mihai-Andrei
IONESCU

Membru CA

Mihai Andrei Ionescu este Membru al Consiliului de Administrație Electromontaj începând din august 2020.

Mihai este de profesie bancher de investiții, cu o carieră de peste 25 de ani în diferite funcții executive în bănci globale de investiții și locale, lucrând în birourile din Londra, Frankfurt, București și New York a două bănci globale de investiții. De asemenea, Mihai a îndeplinit funcții de membru dar și de președinte de consilii de administrație pentru companii listate și private. Recent, Mihai a asistat clienți din România să închidă cu succes tranzacții de obligațiuni și acțiuni în România de peste 7,5 miliarde de Euro în sectoare precum real estate, tehnologie, telecomunicații, industrial, dar și pentru Guvernul României.

Mihai este absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori ASE București, și are studii de Master în Economie de la Universitatea Oxford, Colegiul St. Antony. Mihai a absolvit de asemenea MBA-ul cu onoruri la The Wharton School al Universității din Pennsylvania și are studii de educație executivă la Harvard Kennedy School (Executive Certificate în Dezvoltare Economică și Public Leadership Credential). Este pianist amator și pasionat de volei.

Consiliul Director

Ionuț
TĂNĂSOAICA

Director General

Ionuț Tănăsoaica s-a alăturat Grupului Electromontaj în 2020 în calitate de Director Financiar, apoi, în scurt timp, a devenit Director General Adjunct.
Din aprilie 2022 Ionuț a preluat funcția de Director General.

Ionuț este membru în Consiliile de Administrație ale Iproeb Bistrița, Emfor Montaj și Electrotehnica.

Experiența profesională de 20 de ani a lui Ionuț însumează mai multe poziții cheie în companii de consultanță, telecomunicații și farmaceutice.

Ionuț este absolvent al Academiei de Studii Economice, București, Contabilitate și Informatică de Gestiune precum și al Executive MBA din cadrul Asebuss Business School, în parteneriat cu Kennesaw State University Atlanta, US. Ionuț este de asemenea membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) și CAFR (Camera Auditorilor Financiari) din România.

Dorel
NEDELCUȚ

Consilier al Directorului General

Dorel Nedelcuț este unul dintre profesioniștii din Electromontaj cu lungă experiență în industria energetică.

S-a alăturat grupului în 2008, mai întâi ca Director al Sucursalei Craiova, apoi, a ocupat funcțiile de Consilier al Directorului General, Director al Sucursalei București, apoi Director Divizia Lucrări Interne, iar din ianuarie 2023 a preluat poziția de Consilier al Directorului General.

Domnul Nedelcuț s-a alăturat Electromonaj cu o bogată experientă profesională de peste 30 de ani în domeniul electrotehnicii, în cadrul Întreprinderii Electroputere Craiova și ICMET Craiova.

A absolvit Facultatea de Electrotehnică din Craiova și a avut o bogată activitate în domeniul cercetare-dezvoltare în domeniul electrotehnic fiind autorul a multiple proiecte de cercetare în cadrul Programului Național de Cercetare Dezvoltare Inovare, medaliat cu aur în cadrul saloanelor de invenții, cercetări și tehnologii noi mondiale, deținător de brevete de invenție și certificate de inovator, autor de multiple referate prezentate la simpozioane stiințifice naționale și internaționale, lucrări științifice publicate în reviste de specialitate, precum și cărți de specialitate în domeniul electrotehnic.

Aceste cunoștințe au fost utilizate pentru extinderea domeniului de activitate al Electromontaj și introducerea de tehnologii noi în procesul de producție.

Andrei
DORCIOMAN

Director Divizia Lucrări Interne

Andrei s-a alăturat Electromontaj în urmă cu 12 ani, acumulând competențe și realizări atât în zona de producție, cât și în cea tehnică.

Andrei este absolvent al Universității Politehnica București, Facultatea de Energetică, specializarea Ingineria Sistemelor Electroenergetice, cu aprofundare pe partea de iluminat public și arhitectural. De asemenea, este membru în Comitetul Național Român de Iluminat (CNRI) și Administrator al școlii EM care organizează cursurile de calificare pentru meseria de electrician cu diplomă recunoscută de Ministerul Educației și Cercetării.

Gabriel
VASILACHE

Director Divizia Lucrări Externe

Gabriel Vasilache este alături de Electromontaj de peste 22 de ani, timp în care a acumulat o vastă experiență în urma executării proiectelor grupului Electromontaj în afara țării, din poziția de Director Sucursală Externă și Director de Zonă.

Prin prisma proiectelor și rolurilor deținute, Gabriel a devenit unul dintre ambasadorii grupului Electromontaj, promovând cu pasiune și dedicare imaginea companiei precum și capabilitățile tehnice deosebite ale companiei.

În ianuarie 2022 Gabriel a fost numit Director al Diviziei Lucrări Externe.

A absolvit Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, specializarea Inginerie Electrică și a obținut diverse certificări naționale și internaționale importante în inginerie și management, care au contribuit la dezvoltarea profesională personală și a membrilor echipelor cu care a lucrat în cadrul proiectelor.

De asemenea, este autorul cărții Manualul Inginerului stagiar Electrician – Linii Electrice de Înaltă Tensiune, document care a stat la baza înființării materiei școlare obligatorie pentru școala proprie de electricieni, Pro ELM și a manualului de Project Management dedicat proiectelor de infrastructură Turn Key Projects, dezvoltând în paralel programe informatice de ofertare internațională și de gestionare a proiectelor.

Cătălina
NEACȘU

Director Resurse Umane

Cătălina Neacșu s-a alăturat echipei Electromontaj în calitate de Director Resurse Umane în decembrie 2020, cu o experiență de peste 15 ani in mediul corporativ, resurse umane și comunicare, în industria petrolului, dar și în mediul antreprenorial.

Cătălina a absolvit cursurile Universității București, specializarea Business Administration, și a continuat procesul de învățare și dezvoltare prin certificări internaționale în coaching, project management, marketing și vânzări, relații publice și programe de leadership.

Gabriela
COMAN

Director Economic

Gabriela Coman a preluat rolul de Director Economic al grupului Electromontaj în aprilie 2021, după ce, anterior, a acumulat o experiență de mai bine de 20 de ani în aria financiară, dobândită în rolurile anterioare, desfășurate pentru companii din industriile energie, petrol & gaz și horeca.

Gabriela este absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București, cu Master în Business Accounting, dobândit la Academia de Studii Economice din București, are certificare de expert contabil și membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), continuându-și pregatirea si dezvoltarea profesionala prin participarea la cursuri de project management si business coaching.