Caută
Close this search box.

Construcții de clădiri, fundații clasice și forate, subtraversări orizontale dirijate

EMFOR MONTAJ

DESPRE EMFOR MONTAJ

DESPRE EMFOR MONTAJ

EMFOR MONTAJ este specializată în execuția la cheie a lucrărilor de construcții în special din domeniul energetic, dar și din domeniile: civile, industriale, hidrotehnice, drumuri și poduri, fundații speciale etc.

Compania şi-a demarat activitatea în România din anul 2000, iar progresiv a intrat pe piața internațională în domeniu, executând lucrări de fundații speciale pe piloți sau coloane, în țări din Orientul Mijlociu cum ar fi: Emiratele Arabe Unite, Iordania, Qatar etc.

TIPURI DE LUCRĂRI

TIPURI DE LUCRĂRI

În domeniul lucrărilor complexe inginerești, EMFOR execută următoarele tipuri de lucrări:

  • Tratarea şi îmbunătățirea terenului pentru fundaţii.
  • Stabilizarea versanților naturali și a formațiunilor artificiale cu ancore de tensiune activă și pasivă sau prin tehnologii combinate de injectare, drenare, ancorare.
  • Drenarea terenurilor de fundație, a versanților naturali și a formațiunilor artificiale.
  • Fundații speciale de mică și mare adâncime, din categoria fundațiilor pe: piloți / coloane independente sau grupuri, incinte de piloți, coloane și radier, atât în plan vertical, cât și înclinat etc.
  • Foraje orizontale dirijate pentru subtraversări și instalare utilități.

Realizarea unor astfel de lucrări, în general, ascunse și de înaltă tehnicitate se face de către specialiști calificați, cu o mare experiență în domeniu, împreună cu tehnicieni, muncitori și deservenți de utilaj calificați.

 

ACTIVITATE

ACTIVITATE

Activitatea principală ce definește domeniul în care excelează EMFOR și în care se face recunoscut pe piața lucrărilor de construcții, este execuția fundațiilor speciale de tip piloți/coloane forate.

În condiții normale EMFOR MONTAJ execută lucrări de fundații pe coloane în terenuri medii și accidentate, în special pentru stâlpii metalici ce fac parte din obiectivele energetice de transport și distribuție a energiei electrice:

  • Linii electrice aeriene de medie, înaltă și foarte înaltă tensiune (110 kV, 220 kV, 400 kV, 750 kV), precum și pentru stațiile de transformare aferente, independentă sau alături de Electromontaj.

Aceste tipuri de fundații se folosesc la majoritatea categoriilor lucrărilor inginerești, iar EMFOR MONTAJ, face posibil acest lucru având o dotare performantă în domeniu, echipamentele proprii de foraj au productivitate crescută și sunt produse de companii de specialitate și cu tradiție în domeniu, cum ar fi BAUER Maschinen GmbH, Klem, Hutte, Vermeer.

Echipamentul de foraj orizontal dirijat Vermeer Navigator ajută la instalarea utilităților, subtraversări căi de comunicație, drenaje etc.

ELECTROMONTAJ

Susținem tranziția globală spre
un viitor sustenabil,
bazat pe energia electrică.