Caută
Close this search box.

Electromontaj prezentă la cea de-a patra ediție a Târgului de Cariere POLIJobs

Electromontaj a fost prezentă la cea de-a patra ediție a Târgului de Cariere POLIJobs, organizat de Universitatea Politehnică din București, în perioada 12 – 13 mai. POLIJobs este cel mai mare eveniment din domeniul ingineriei, care adună la un loc, atât studenții, cât și angajatorii.

Participarea Electromontaj la POLIJobs a reprezentat o ocazie bună să ne întâlnim cu studenții și absolvenții de la Politehnică. Participanții la târgul de cariere au avut prilejul să afle despre noi, să intre în contact cu ce facem și să poată beneficia de programe de practică în cadrul companiei noastre sau chiar să obțină un job de entry level care să le deschidă drumul profesional. Ulterior, pe baza performanței și dorinței de dezvoltare, studenții care ajung în lumea EM pot crește devenind adevărați profesioniști cu experiență.

Suntem în plin proces de dezvoltare, iar atragerea oamenilor buni este una dintre prioritățile noastre. Rămânem în continuare deschiși să colaborăm cu Universitatea Politehnică din București pentru a descoperi noi talente care să se dezvolte alături de noi. Cu siguranță cei peste 1500 de oameni cu experiență care formează echipa EM pot aduce plusvaloare în viața profesională a oricărui student aflat la început de drum. ”, spune Cătălina Neacșu, Director Resurse Umane EM.

Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu peste 70 de ani de experiență în implementarea de proiecte la cheie pentru transmiterea și distribuția energiei electrice.

POLIJobs este singura agenție de plasare a forței de muncă pentru studenți, lansată de către o universitate din România și are scopul de a asigura o inserție adecvată a absolvenților pe piața muncii. În contextul Covid, ediția POLJjobs din acest an s-a desfășurat în online.

Politehnica București este cea mai veche și prestigioasă universitate cu profil tehnic din România și cuprinde: 15 facultăți, 94 programe de licență, 198 programe de masterat și 16 domenii științifice de doctorat.