Caută
Close this search box.

Electromontaj numește un nou CEO

Bucureşti, 14 aprilie 2022. Ionuț Adrian Tănăsoaica este noul CEO al Electromontaj.

Din această primăvară, activitățile companiei, la nivel local și internațional, sunt coordonate de noul său lider, Ionuț Adrian Tănăsoaica.

Numirea lui Ionuț Tănăsoaica, după doi ani în care a ocupat poziția de Director General Adjunct în cadrul companiei, vine ca o confirmare a faptului că Electromontaj face un nou pas spre viitor, după ce în 2021, compania a trecut și printr-un proces de rebranding, care să susțină direcția de dezvoltare și expansiune.
Compania derulează proiecte în Europa, Orientul Mijlociu și Africa și lucrează la o strategie complexă de susținere a procesului de tranziție globală către un viitor sustenabil, bazat pe electricitate.

Ionuț s-a alăturat Grupului, în 2020 în calitate de Director Financiar, apoi, în scurt timp a devenit Director General Adjunct. Acesta a avut o contribuție importantă la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie către clienții strategici ai Electromontaj.
Înainte de a se alătura Grupului, a deţinut mai multe poziţii cheie în companii de consultanță și telecomunicații.

„Mă simt extrem de onorat să preiau acest rol şi să duc mai departe succesul anilor precedenţi alături de o echipă de oameni extraordinari.
Vreau să folosesc cel mai important atuu al nostru, capacitatea de a mixa experiența unică de peste 70 de ani în construcții-montaj în domeniul energetic, cu inovația prezentului, pentru a sprijini un viitor electric. De asemenea, printre obiectivele mele ca CEO se numără extinderea business-ului Electromontaj, digitalizarea companiei și dezvoltarea investițiilor în zona de producție și proiecte internaționale. Totodată, ne vom dedica eforturile să asigurăm clienţilor și partenerilor noștri cea mai bună experienţă şi calitate a serviciilor.” spune Ionuț Tănăsoaica, noul CEO Electromontaj.

Ionuț Adrian Tănăsoaica preia responsabilitățile de CEO deținute anterior de Dumitru Corduneanu care își încheie mandatul prin retragerea din activitate.

„După 36 ani în Electromontaj, simt că las coordonarea activităților companiei unuia dintre reprezentanții veritabili ai noii generații de lideri, care întelege nu doar tendințele viitorului, dar care are și noțiunea clară a unei echipe puternice. Noi, la Electromontaj, suntem precursori și artizani ai electrificării României și cei mai buni parteneri pentru colaboratorii noștri. Valoarea cea mai de preț sunt oamenii care au lucrat și lucrează în Electromontaj. Întregul board de administrație îl sprijină pe Ionuț să ducă această viziune mai departe, cu rezultate notabile, iar eu voi păstra mereu în suflet Electromontaj și le voi fi alături .” – Dumitru Corduneanu.