Caută
Close this search box.

Electromontaj S.A. – sponsor pentru echipa feminină de handbal C.S. Dinamo București

Echipa de handbal feminin C.S. Dinamo Bucureşti anunţă un sponsor de marcă, care va fi alături de echipă pe  perioada anilor sportivi 2017 si 2018: compania ELECTROMONTAJ SA.

ELECTROMONTAJ S.A. este o companie de construcţii-montaj energetice specializată în execuția şi întreţinerea liniilor electrice de joasă, medie și înaltă tensiune împreună cu staţiile electrice și posturile de transformare a energiei electrice. Cu sediul în România şi peste 65 de ani de experienţă în domeniul energetic, ELECTROMONTAJ se poate mândri cu executarea şi finalizarea a numeroase proiecte “la cheie” în Romania şi în lume.

Excelenta reputaţie a companiei a permis o dezvoltare continuă şi o recunoaştere internaţionala având sucursale externe permanente inregistrate în Cipru, Emiratele Arabe Unite, în Iordania si in Peru. Electromontaj are propria sa fabrică pentru stâlpii metalici zabreliti, zincati la cald. Cea mai noua investitie pusa in functiune din fonduri proprii este Statia de Incercari Stalpi care are benficiari din multe tari ale lumii: Turcia, Spania, Bulgaria, Croatia, Iordania si EAU.

ELECTROMONTAJ S.A. este o societate cu capital total privat şi funcţionează ca un “Grup de firme” având în componenţă subunităţi cu profile diferite în respectul actului constitutiv şi fiind structurată în 3 divizii cu 6 sucursale în ţară, dintre care doua fabrici şi 3 sucursale în străinătate. Este actionar majoritar la: Societatea de Servicii Financiare CONFIDENT INVEST Bucureşti S.A si S.C. EMFOR MONTAJ S.A. Bucureşti.

Barbu Roșoiu – Director Economic Electromontaj SA: ”Contractul este valabil pentru perioada anului fiscal 2017 cu posibilitate de prelungire şi pentru anul următor. Este a doua implicare într-un proiect sportiv a companiei noastre şi ne bucurăm să fim alături de marea familie dinamovistă şi să sprijinim handbalul feminin. Sperăm că echipa să promoveze în Liga Naţională de Handbal Feminin şi să activeze în cel mai scurt timp în competiţiile europene. Ne place ideea unei echipe cu cât mai multe jucătoare române şi avem încredere că acest proiect va fi iubit de mulţi români. Sportul de performanță nu se poate face decât cu efort, atât din partea fetelor, cât și din partea clubului şi a partenerilor, care trebuie să asigure resursele financiare”.

Monica Iagăr – Presedinte CS Dinamo Bucureşti: ,,Sportul de mare performanță, pe care noi îl vizăm, nu poate exista făra parteneri puternici. Le mulțumim celor de la Electromontaj SA că s-au alăturat familiei Dinamo și suntem convinși că împreună vom construi un brand de succes pe semicercul feminin. Cu ajutorul Electromontaj SA vom dezvolta proiectul de la handbal feminin, cu obiectiv promovarea în Liga Națională și mai apoi o prezență cât mai consistentă pe prima scena”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *