Caută
Close this search box.

Lumea evoluează, la fel și Electromontaj

energie electrică, viitorul este electric, Electromontaj

Existența Electromontaj se leagă de anul 1949 şi de obiectivul foarte curajos de a electrifica România. Ne aflam astăzi, în 2021, la mai bine de 70 de ani de la crearea companiei Electromontaj şi într-un context în care obiectivul setat la început a fost atins. Prin construcția liniilor de înaltă tensiune am modelat şi noi, într-un mod pozitiv, România de astăzi.

Lumea evoluează. Trăim astăzi cea mai mare transformare a lumii moderne. Această transformare este construită pe grija pentru un viitor sustenabil şi se bazează într-o foarte mare măsură pe energia electrică. Electromontaj îşi asumă un rol în acest nou context global.

Avem convingerea că “viitorul este electric” şi susținem tranziția mondială spre un viitor sustenabil, bazat pe energie electrică. Ne concentrăm toată energia pe a proiecta, construi, transforma şi menţine infrastructura care asigură transportul de energie electrică pentru a impacta pozitiv viaţa a milioane de oameni, atât în ţările dezvoltate, cât şi în ţările aflate în curs de dezvoltare.

În acest drum, mizăm pe echipa Electromontaj formată din peste 1500 de oameni şi în valorile în care cred:

Oameni
Credem în oameni, apreciem fiecare contribuție, o respectăm și descoperim oportunități în opinii diferite.

Eficiență prin inovație
Căutăm continuu tehnologii noi, modalități de a progresa și de a ne eficientiza activitatea, pentru a livra la cele mai înalte standarde.

Excelență în execuție
Ne perfecționăm din 1949! Suntem profesioniști cu experiență în industria în care activăm și avem ambiția de a depăși limite.

Grijă pentru viață
Susținem tranziția gloabă spre un viitor durabil, bazat pe energie electrică, stimulăm creșterea economică și îmbunătățim calitatea vieții oamenilor.

Integritate
Ne respectăm promisiunile! Integritatea este fundamentală pentru noi. Putem construi doar cu respect și încredere reciprocă.

Electromontaj păşeşte de astăzi către un viitor sustenabil în a cărui construcție participă la scară globală prin cei peste 1500 de ingineri şi profesionişti.